oltimer0

Oldtimerek világa

A szertartásra való eljutás, illetve az esküvői ceremónia helyszínére megérkezés egy fontos momentum az ifjú pár életében, hiszen mindenki már csak Őket várja és nézi.

Mikor megérkezünk a saját esküvőnkre a fotósok bőszen kattintgatják a gépeiket, a videós veszi a nagy pillanatot, mikor a menyasszony kiszáll a hatalmas/vagy kisebb/ abroncsos ruhájában. Erre a pillanatra azonban nem mindegy, hogy milyen járművet választunk.

Aki igazán ad az apró részletekre, fontos szempont lehet a kocsi, hogy mivel is érkezik. (most tegyünk félre, hogy még számtalan módja van a megérkezésnek – ez később egy másik bejegyzésben kap helyet:)
A legtöbb pár ilyenkor jól megfontolja, hogy milyen is legyen az esküvői kocsija – és persze, hogy ki lesz a sofőr.

Tökéletesen elegáns választás az Oldtimerek világa az esküvői megérkezésre, ezen belül pedig számtalan lehetőség közül választhatunk.

Ha kifejezetten vintage esküvőt képzeltünk el, akkor igazi vintage választás lehet egy esküvői Fiat 500-as (ITT). Nem árt azonban szem előtt tartani a ruhánk/abroncsunk méretét, hiszen egy hatalmas ruhában ebben a kicsi kocsiban elég nehezen férünk el.oltimerfiat

Ha nincsen ötletünk a ‘valami kék’ szokásra, akkor a legkönnyebb ezt egy oltimer kocsival megoldani. ITT találhatsz számtalan oltimer kocsicsodát esküvőre.

oltimer1

Ha pedig további oltimer bérlési lehetőségek iránt érdeklődnél ITT is találhatsz jó néhány lehetőséget.

Tudni kell, hogy szinte minden esetben oltimer bérlésnél az esküvőre sofőrrel bérelhetőek a járművek, mivel az értékük felbecsülhetetlen.

oltimerpink

oldtimerbus


 

Plusz WeddingLife tipp: Ha igazán különleges választást szeretnénk, akkor érdemes egy oltimer kisbuszt kibérelni, vagy valami nagyon különleges egyedi darabot. Persze a sofőr miatt az ár is magasabb.