166445553

5 általános szépészeti kezelés

Minden menyasszonynak fontos, hogy a nagy napon szép legyen, vagyis Ő legyen a legszebb.
Ez azonban minden nőnek mást és mást jelent.
Van aki már egy kis sminktől így érzi magát, van akinek pedig még a különböző szépészeti beavatkozások sem elegek.

Az 5 általános szépészeti kezelés esküvőre:

  1. A legtermészetesebb a kozmetikus. Egy kis pihentető arckezelés, szemöldökszedés, gyantáztatást, különböző egyéb kezeléseket, akinek problémásabb a bőre egy kis gőzölést (hogy felpuhuljon a bőr), szemöldök és szempillafestés. Az esküvői smink alatt fontos, hogy szép legyen a bőr 🙂
  2. Népszerű a 3D és 4D műszempilla felrakatás is. Ha nem visszük túlzásba, akkor egy szép, dús szempilla tökéletes kiegészítője a sminknek. (legalább ha melegünk van, vagy sírunk nem mosódik el)
  3. Egyre felkapottabb a fogfehérítés, hogy a fotókon a legszebbek legyenek a mosolyok. Nem olcsó mulatság, de kuponos oldalakon ki lehet fogni egész kedvező lehetőséget is. Fontos, hogy jól elolvassuk a kezelést, hogy nehogy az íny sérüljön vagy fájdalmas legyen.
  4. Mi sem természetesebb a kézápolásnál, hiszen az esküvői gyűrűfelhúzáskor minden tekintet (és még a fényképező gép is) a kezünkre szegeződik. A manikűr és körömápolás elengedhetetlen az esküvő előtti napokban. Egy elegáns francia géllak pedig tartós, így tökéletes választás lehet a nagy napra.
  5. Végső soron nem lehet megfeledkezni a pedikűrről sem, hiszen szandál viselés esetén (meg persze ha fáj a menyasszony lába, vagy egy játék kedvéért kell megválni a cipőjétől) kötelező a szép köröm a lábon is.

+ Extrémebb döntés a hajhosszabbítás, egy új hajszín, vagy a legújabb kitaláció a felfestett ékszer egy igazi helyett (nyaklánc, karkötő)

+ Legextrémebb esetek: zsírleszívás, szájfeltöltés, mellnagyobbítás és egyéb plasztikai beavatkozások.


Plusz Wedding Life tipp: Nehogy kimaradjon a vőlegény kezének ápolása! Hiszen az ugyanolyan fontos, mint a menyasszonyé!