happiness-1208147

Lufi – posta és dekor

Lufi, lufi, lufi. Jól tudnak mutatni dekorációban, kellékként, kiegészítőként, sőt, még külön programként is.
Dekorációként nem gyakran gondolkodnak az esküvői párok lufiban (ezt helyettesítve inkább virágokban és lampionokban, valamint virággömbökben), pedig nagyon jól fel tud dobni egy egyszerűbb esküvői dekort, valamint, útjelzőnek is tökéletes, hogy mindenki odataláljon a helyszínre – fára/oszlopra kötve.

A lufit nem csesküvői lufipostaak dekorációként képzelhetjük el az esküvő során, hanem külön programként is. Ez a lufiposta.
A lufiposta lényege, hogy könnyített papírú levelezőlapokra (amiket az esküvőszervező/pár előre felcímezett és lebélyegzett) minden esküvői vendég (vagy családonként) ír egy jókívánságot és ígéretet, amit aztán egyszerre felengednek a magasba. /ez megörökítve csudaszép esküvői csoportfotót eredményez/
Utána jön az izgulás: ha esetleg valaki megtalálja a lapot (az országban bárhol földet érhet – meg persze vizet is – szerencse is kell hozzá) és visszaküldi, a pár beválthatja a ráírt ígéretet. (pl.: hogy ha ezt a lapot visszakapjátok, kifestem egy szobátok)

Extra ötlet: Természetesen aki anyagilag nem engedheti meg magának a lufipostát, lehet csoportos lufifelengedés is – pasztell lufikkal, színes lufikkal, piros szívecskés lufikkal 🙂


Plusz Wedding Life tipp: A színes léggömbök tökéletes kellékei lehetnek az esküvői fotózásnak is –
akár egy szép romantikus képet, akár egy humoros fotózást szeretnél (mintha a lufi felemelné a vőlegényt, de a menyasszony visszahúzza…)


eküvői lufi
esküvői lufi1
esküvői lufi2