viragcsokor

Esküvői virágcsokor

Amennyi ízlés, annyi választék. Az esküvői virágcsokrok kinézetének, színének, típusának csak a képzelet szab határt. Fontos szempont, hogy a csokor színében és típusában harmonizáljon az esküvői ruhához, dekorációhoz. Csokrunkat megköttethetjük természetes színű virágokból, színezettekből, selyemvirágokból, illetve bármit beletetethetünk a virágok közé és persze akár a legritkább (akár itthon nem is kapható) virágokat is behozathatjuk –  ennek csak a pénztárca szabhat határt.

Célszerű egy helyről megrendelni  a menyasszonyi-, a dobó-, és a szülőköszöntő csokrokat, valamint a vőlegény és tanúkitűzőket, hogy minden egységes legyen és ami nem utolsó szempont – ne kelljen sok fele rohangálni érte. Több virágos vállal teljes dekorációt is (de tapasztalatom szerint az sokkal drágább, mint egy dekorációs cégnél). Elég könnyen megoldható, hogy minden harmonizáljon egymással – például, ha a csokrunkba beleköttetünk rózsát, az vissza tud köszönni az asztalokon.

Persze a menyasszonyi csokor is lehet több fajta és formájú. Egyszerű romantikus esküvői csokor, leomló vagy csak néhány szál, esetleg gömbcsokor (ez általában csak lóg a csuklón egy selyemszalagon), csuklón hordott mini csokor, vagy esetleg elegáns táskába tűzött. Utóbbiakat általában azok választják, akiket frusztrál, hogy az esküvőjükön a kezükben kell fogni valamit.


Plusz Wedding Life tipp: bármelyik típusú csokrot is választjuk, bele lehet csempészni egy halvány kék szalagot – akár ahol fogjuk, lehet körbetekerve – így meglesz a valami kék egyszerűen 🙂


esküvői csokor

selyemcsokor

virág karkötő
esküvői csokor

esküvői csokor

esküvői csokor
esküvői csokor